Soledad 30/05/20

Concert Soledad Château de Chimay

SOLEDAD

Vijf klassiek geschoolde muzikanten richten in 1995 Soledad op. Betoverd door het werk van Astor Piazola specialiseren ze zich in de uitvoering van de Tango Nuevo. De bezetting bestaat uit accordeon/bandoneon, viool, gitaar, piano en contrabas. De originaliteit van het ensemble en de persoonlijkheid van zijn muzikanten wekten de aandacht van verschillende componisten zoals Frédéric Devreese, Alberto Iglesias of Daniel Capelletti. De cohesie en de energie van Soledad maken van hen een publieksfavoriet.

MET

Alexander Gurning – piano

Jean-Frédéric Molard – viool

Manu Comté – accordeon

TICKETS:

Concert 

Vol tarief: 30€

60+ en -25 : 28 €

Concert + diner :

90€ per persoon

Een snack tijdens de pauze? U kunt op voorhand een broodje bestellen. Keuze uit: zalm en waterkers / rauwe ham en vijgen / geitenkaas en noten. Prijs: 5€

PROGRAMMA:

Wordt later meegedeeld

INFO & RESERVATIES

EVENT@CHATEAUDECHIMAY.BE 

+32 60 21 45 31

VUL UW CONCERTAVOND AAN MET EEN DINER IN HET RELAIS DES PRINCES

Combineer muzikale en culinaire ontdekkingen en reserveer na het concert een tafel in het restaurant van het kasteel van Chimay. Loïc Pierard, de gerenommeerde chef van LO’riginal, door de Michelingids gelauwerd met een BIBgourmand voor zijn moderne en vernieuwende aanpak van klassieke gerechten, kookt er met streekproducten de heerlijkste gerechten. Het authentieke kader met een hedendaagse toets vormt de perfecte setting voor zijn originele in traditie gewortelde keuken. Authentieke moderniteit is het motto van Relais des Princes.