Kom en ontdek de nieuwe Escape Room van het Château de Chimay...

De Raad van de Erfgenamen van Chimay

Escape room chimay
Uw missie :

Philippe de Riquet de Caraman-Chimay, de 22e prins van Chimay, is verdwenen en heeft al enkele dagen niets van zich laten horen. In geval van verdwijning had de Prins zijn secretaris gewaarschuwd dat hij een beroep moest doen op zijn uitverkorenen, de enigen die in staat waren de relikwieën van zijn voorouders in één uur te verzamelen, om de Graal en het zwaard te vinden waarmee hij de Raad van de Erfgenamen van Chimay bijeen kon roepen…

Talen :

FR – EN – NL

Hoe werkt een Escape Game ?

Het gebeurt altijd in drie fasen : 

De briefing

De spelleider (degene die het spel organiseert en leidt) verzamelt de deelnemers en legt de context van het spel uit : het tijdstip, de omstandigheden en het doel. Het doel is specifieke voorwerpen te vinden in minder dan 60 minuten. 

Het spel

In de speelkamer, moeten deelnemers samenwerken om de plaatsen te verkennen, aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen, uitdagingen aan waarmee ze stap voor stap vooruitgang kunnen boeken in het spel en de specifieke objecten kunnen vinden voor het einde van de opgelegde tijd.

De viering

Of het doel nu is bereikt of niet, of we voor de afgesproken tijd zijn ontsnapt of de gong klonk toen we het doel wilden raken, de Escape Game eindigt altijd met een debriefing tussen spelers, met de Game Master. 

Neem contact op met

ADRESS

Winkel “Made In Chimay”
Grand Place 6
6460 Chimay

☎️  +32 60 21 54 04

✉️  contact@chimayescaperoom.be