Jazz – Shape International Band – 21/9/19

concert shpe International band Chimay

Nato Jazz Orchestra au Château de Chimay

Concert Shape 2019
Het Nato Jazz Orchestra bestaat uit 20-professionele militaire musici uit verschillende landen van Europa en de VS en heeft de “big band” uit de swingperiode als voorbeeld.
Het diverse repertoire gaat van Count Basie en Glenn Miller tot hedendaagse componisten als Chick Corea, Joe Zawinul en Bob Mintzer.

 

TARIEVEN:

Concert : 35€ per persoon

Concert + Diner : 95€ per persoon

Een snack tijdens de pauze? U kunt op voorhand een broodje bestellen. Keuze uit: zalm en waterkers / rauwe ham en vijgen / geitenkaas en noten. Prijs: 5€

INFO & RESERVATIES

EVENT@CHATEAUDECHIMAY.BE 
+32 60 21 45 31

 

Ontdek het wervelende ritme van een echte bigband in het uitzonderlijke kader van het theater van het Kasteel van Chimay

VUL UW CONCERTAVOND AAN MET EEN DINER IN HET RELAIS DES PRINCES

Combineer muzikale en culinaire ontdekkingen en reserveer na het concert een tafel in het restaurant van het kasteel van Chimay. Loïc Pierard, de gerenommeerde chef van LO’riginal, door de Michelingids gelauwerd met een BIBgourmand voor zijn moderne en vernieuwende aanpak van klassieke gerechten, kookt er met streekproducten de heerlijkste gerechten. Het authentieke kader met een hedendaagse toets vormt de perfecte setting voor zijn originele in traditie gewortelde keuken. Authentieke moderniteit is het motto van Relais des Princes.