Sofya Melikyan 18/01/20

De artieste

Pianiste Sofya Melikyan werd geboren in Erevan, de hoofdstad van Armenië. Ze groeide op in Spanje en vestigde zich later in de Verenigde Staten. Recent verhuisde ze met haar Frans-Duitse man in Frankrijk.  Ze werkte met Brigitte Engerer en droomt van een carrière in Frankrijk. Ondertussen kreeg ze meerdere aanbiedingen uit de VS, Canada en België. Haar droom is een opname van het integrale werk van Gabriel Fauré.

TICKETS:

Concert 

Vol tarief: 30€

60+ en -25 : 28 €

Concert + diner :

90€ per persoon

Een snack tijdens de pauze? U kunt op voorhand een broodje bestellen. Keuze uit: zalm en waterkers / rauwe ham en vijgen / geitenkaas en noten. Prijs: 5€

PROGRAMMA:

Eerste deel

G. Fauré – Nocturne No 1 in E flat minor, Op. 33
                  Impromptu No 2 in f minor, Op. 31

F. Mompou – Impresiones Intimas (selection)

C. Franck –  Prelude, Choral and Fugue

Tweede deel

F. Schubert – Sonata in A Major, D. 959
                     I   Allegro
                    II  Andantino
                    III Scherzo. Allegro vivace
                    IV Rondo. Allegretto

INFO & RESERVATIES

EVENT@CHATEAUDECHIMAY.BE 

+32 60 21 45 31

VUL UW CONCERTAVOND AAN MET EEN DINER IN HET RELAIS DES PRINCES

Combineer muzikale en culinaire ontdekkingen en reserveer na het concert een tafel in het restaurant van het kasteel van Chimay. Loïc Pierard, de gerenommeerde chef van LO’riginal, door de Michelingids gelauwerd met een BIBgourmand voor zijn moderne en vernieuwende aanpak van klassieke gerechten, kookt er met streekproducten de heerlijkste gerechten. Het authentieke kader met een hedendaagse toets vormt de perfecte setting voor zijn originele in traditie gewortelde keuken. Authentieke moderniteit is het motto van Relais des Princes.