Urban Piano Quartet 15/02/20

Concert Urban piano quartet Château de chimay

Het Ensemble

Urban Piano Quartet ontstond in 2018 in Brussel. Het ensemble wil een moderne, stedelijke en vlammende toets geven aan het klassieke repertoire. Tegelijk hebben ze ook een groot hart voor het hedendaagse werk. Ze maakten naam in de kamermuziekwereld en traden op o.a. in Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields, Flagey en BOZAR; of op festivals zoals Klara in deSingel, Klarafestival, en het festival Pablo Casals, …
De musici van het Urban Piano Quartet studeerden aan het Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse in Parijs, de Hochschule für Music in Hannover en Keulen, de Koninklijke Conservatoria van Brussel, Mons en Antwerpen, de Royal Academy of Music in Londen en de Koninklijke Muziekkapel KOningin Elisabeth. 

Musici

Nicolas Dupont – viool

Clément Holvoet – altviool

Kacper Nowak – cello

Monika Darzinkeviciute – piano

Programma


W.A.Mozart- Piano Quartet No.1 in g minor KV 478
J.Brahms- Piano Quartet No.1 in g minor, op.25 and No.3 in c minor, op.60
R.Schumann- Piano Quartet in E-flat major, op.47
G.Mahler- Piano Quartet in a minor
A.Schnittke- Piano Quartet
G.Faure- Piano Quartet No.1 in c minor, op.15
G.Lekeu- Piano Quartet in b minor
Ch.-A. de Bériot- Piano Quartet in a minor, op.50
P.Vasks- Piano Quartet
G.Kancheli- Piano Quartet ‘In
L’Istesso Tempo’
E.Chausson- Piano Quartet in A-major, op.30
J.Jongen- Piano Quartet op.23
L.van Hove- Piano Quartet
J.Absil- Piano Quartet op.33

Concert Urban piano Quartet au Château de Chimay

TICKETS:

Concert 

Vol tarief: 30€

60+ en -25 : 28 €

Concert + diner :

90€ per persoon

Een snack tijdens de pauze? U kunt op voorhand een broodje bestellen. Keuze uit: zalm en waterkers / rauwe ham en vijgen / geitenkaas en noten. Prijs: 5€

PROGRAMMA:

Wordt later meegedeeld

INFO & RESERVATIES

EVENT@CHATEAUDECHIMAY.BE 

+32 60 21 45 31

VUL UW CONCERTAVOND AAN MET EEN DINER IN HET RELAIS DES PRINCES

Combineer muzikale en culinaire ontdekkingen en reserveer na het concert een tafel in het restaurant van het kasteel van Chimay. Loïc Pierard, de gerenommeerde chef van LO’riginal, door de Michelingids gelauwerd met een BIBgourmand voor zijn moderne en vernieuwende aanpak van klassieke gerechten, kookt er met streekproducten de heerlijkste gerechten. Het authentieke kader met een hedendaagse toets vormt de perfecte setting voor zijn originele in traditie gewortelde keuken. Authentieke moderniteit is het motto van Relais des Princes.